Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-12-2010 23:38:21
Geldzaken & Recht

Kerstzegels maar geldig tot 6 januari 2011, wordt niet aangegeven.

Ik vind het toch geen voorbeeld van duidelijkheid. je moet toevallilg net weten hoe het werkt.

er staat op het velletje geen bedrag of puntwaarde (strikt genomen zou er een waarde van 0,73 of zo opmoeten, maar dan snapt niemand meer of we het over punten of over euro's hebben). en bijplakken kan wel, maar hoeveel is dat dan, als ze niet zeggen hoeveel die kerstzegels waard zijn op dat velletje? moet ik weer gaan zoeken op internet.

en er staat duidelijk op 'decemberzegels zijn geldig van 23 november 2010 tot en met 6 januari 2011'.
als ze er nu opzetten; 'u kunt uw kerstkaarten versturen met de decemberzegels in de periode van ..tot ... en daarna in de volgende kerstperiode van 2011.' dan is dat veel duidelijker.
'geldig tot' doet me denken aan strippenkaarten die te oud worden en die de buschauffeur in 1 klap ongeldig maakt, terwijl je er de volle mep voor moest betalen (bam! bam! weer tien euro weg).