Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2010 15:58:09
Geldzaken & Recht

Kerstzegels maar geldig tot 6 januari 2011, wordt niet aangegeven.

Janhrl schreef op dinsdag 14 dec 2010, 15:59: de bijplakregeling geldt niet meer in 2011!

de decemberzegels van 2010 mag je het hele jaar 2011 gewoon gebruiken voor het versturen van al je brieven. er zit alleen een addertje onder het gras.

op een brief tot 20 gram moet je 2 decemberzegels plakken (dus per saldo 22 cent teveel betalen!) en op een brief tussen de 20 en 50 gram 3 decemberzegels (dus per saldo 10 cent teveel betalen).

wil je geen geld verspillen bewaar de decemberzegels dan gewoon tot december 2011. tenzij je tnt post wilt sponsoren...............................................

wat is op dit moment precies het tarief voor een brief naar het buitenland? dat was (als ik het goed weet) binnen europa 72 cent of zoiets. dan plak je toch twee decemberzegels op een brief naar het buitenland? kom je 4 cent tekort, jammer dan, maar beter dan 22 cent teveel op een binnenlandse brief plakken! het niet meer kunnen bijplakken na 6 januari is ook weer zo'n slimmigheidje om ons geld uit de zak te kloppen. ze roepen het over zichzelf af bij tnt: door dit soort fratsen krijg ik steeds meer zin om mij (toch al heel goekoop gekochte) papieren kerstkaarten te reserveren voor het in de bus doen bij buren en vrienden vlakbij huis. de rest zal dan voortaan een e-card krijgen, want dit soort streken moet gewoon worden afgestraft. ik vind het wel jammer voor de postbodes, maar wat moet ik met een bedrijf dat alleen maar mensen buitentrapt en intussen wèl 50% belang kan nemen in het franse alexo colis? jakkieba!