Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
renate2404 - 19-12-2010 22:40:29
Huishouden & Energie

Vloertegel schoonmaken

Het is enig tijd tijd geleden dat u deze klacht over de grandeur tegel schreef, maar ik wil toch even laten weten dat wij dit probleem maar al te goed kennen.
onze tegels zijn in juli 2009 gelegd en gelijk hadden wij problemen met het schoon houden. dan ben je een jaar verder en er zit me toch een vettige laag op ! de leverancier en verkoper zijn bij ons geweest, inderdaad ook schoonmaakadviezen, r57-r-61 gekregen. we hebben ons gek gedweild ,uiteindelijk een schoonmaakbedrijf laten komen om de vettige laag te laten verwijderen, het leek even goed. maar het begon al snel weer met de ellende. wij hebben ook van die ronde vlekken, maar ook een vettige laag dat als je met je vinger over de tegel gaat dan blijf je die streep zien. de bedrijven zeggen voor een raadsel te staan...nou wij ook ! en wat frustrerend om na de schoonmaak nog zo'n lelijke vloer over te houden. heeft u inmiddels al een oplossing vroeg ik me af en dus een goude tip voor ons ? ik ben inmiddels zover dat ik het liefst die hele vloer er weer uit laat halen ! ik hoor graag u reactie terug, bedankt. vr groeten renate