Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-12-2010 02:03:58
Voeding & Gezondheid

Hoe betrouwbaar is een paragnost

Het probleem met deze gasten is dat de persoon in kwestie openstaat voor bedrog. kijk als men er geld voor vraagt hun vermeende gave haak ik meteen af . het probleem is dat massa wil weten hoe het werkt. daarom bestaan er waarzeggers en helderzienden. echter rationele zaken voorspellen gaat altijd mis. dus moet het een emotionele truc zijn. voorbereiden via internet op openbare bevolkingsregisters bijvoorbeeld waar de helderziende gewoon kan spitten en bijvoorbeeld zien dat je een kind hebt verloren met naam en toenaam. je kunt ook hypotheekgegevens zien incluis gewoon google ben je al helderziend voor je afspreekt. tot slot en dat is wel het meest invloedrijke feit. je gaat naar deze gasten omdat je gelooft. je verteld ze in gesprekken zoveel dat het echt niet meer zo moeilijk is voor hen je te verbazen met hun gaven.

vraag het maar of check het .ze hebben allemaal een computer met internet. vraag ook gelijk waarom ze winnende lotnummers niet kunnen zien of waarom paragnosten enkel aan de hand van een foto een lijk kunnen aanwijzen. op tv lukt het vaak, maar de 108900 keer zinloos zoeken wordt niet uitgezonden. prik je niet door deze facade ja dan ben je kwetsbaar voor het onverklaarbare tussen hemel en aarde want er is meer.nee dus.