Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-12-2010 18:58:10
Voeding & Gezondheid

Hoe betrouwbaar is een paragnost

Vind het toch altijd vervelend om weer dit soort 'nuchtere' mensen te horen zeggen 'er bestaat niets bovennatuurlijks'. ben er (gelukkig!) zelf getuige van, en het is super mooi als je het kunt en mag zien. desalniettemin ben ik (nog) niet in staat om mensen er mee te helpen, alhoewel ik wel in detail kan vertellen als ik iemand zie/ als ik iets hoor. dus oordeel niet over dingen die je niet eens kent!

zoals violiste ook zegt, er zijn altijd mensen die het minder goed bedoelen. ook in de reguliere geneeskunde. juist daar lopen ook veel kwakzalvers. ik heb altijd heel veel succes gekend in de alternatieve geneeswijzen. het is immers ook of je er voor open staat of niet..

good luck!