Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-12-2010 12:59:01
Voeding & Gezondheid

Hoe betrouwbaar is een paragnost

Hrdwerrorman schreef op maandag 20 dec 2010, 19:08: wanneer je iemand treft die zegt paragnost te zijn en voor zijn of haar consult geld vraagt, zet die dan maar aan de kant. die bedenkt zelf wat voor het geld.

voor zover ik weet heeft nederland slechts paragnost gekend waar je enig vertrouwen in kon hebben, doch die vroeg geen honorarium voor een consult: wijlen gerard croiset! .

volgens read vroeg hij wel geld, een kapitaal destijds ook nog:

---de oude gerard croiset gekend en die man was wél in staat om ziekteprocessen aanmerkelijk te vertragen. hij kwam dan aanrijden met zijn citroën avant en vroeg 5 gulden (destijds een vermogen) voor elk bezoek--http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/0900-paranormaallijnen-is-geldklopperij/?vhash=c749c73j">discussie

dus als geld vragen betekend dat iemand een nepper is.............