Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 22-12-2010 15:40:21
Voeding & Gezondheid

Astro tv net 5

Er is veelvuldig naar 09 nummers gebeld, gevolg betalingsregeling en blokkade van 0609 nummers door ziggo. dan heeft uw pleegdochter het voor elkaar gekregen (???) om deze blokkering op te heffen en is weer gaan bellen met alle gevolgen/rekeningen van dien.

ik zou eerst vragen aan ziggo hoe het mogelijk is geweest dat uw pleegdochter dit geregeld heeft. immers, zij is waarschijnlijk niet handelingsbevoegd. als blijkt dat ziggo de fout gemaakt heeft om haar blokkering op te heffen met een niet handelingsbevoegd persoon, lijkt het mij tijd worden voor een advokaat. het gaat nu al weer om 955 + 600 euro. en ziggo moet er voor zorgen dat voor het geval dat uw pleegdochter het weer voor elkaar krijgt om deze blokkade op te heffen er eerst met u contact moet worden opgenomen.

astro tv en sbs zijn hiervoor m.i. niet aansprakelijk, zij worden gebeld en dat kunnen zij niet voorkomen. als het aan de telefoon te merken is dat uw pleegdochter zwakbegaafd is valt deze twee zeker moreel iets aan te rekenen, fatsoen bedoel ik dan.

als uw pleegdochter wél handelingsbevoegd is, zult u moeten betalen en andere maatregelen moeten nemen om verdere problemen te voorkomen.

succes