Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-01-2011 12:01:32
Voeding & Gezondheid

Wat kosten brillenglazen?

Keesstada schreef op donderdag 6 jan 2011, 11:48: misschien niet helemaal het onderwerp, maar wel een demonstratie wat er gezegd wordt: ik draag al heeel lang harde lenzen. op zoek naar prijzen belde ik pearl. ik wil zonder enige afwijking harde lenzen van ongeveer -1.25, wat kosten die. mijnheer, dat is afhankelijk van het soort materiaal. als u lang lenzen draagt, is uw oog gesleten en dan moeten we kijken welke bij u past. de prijzen variƫren van 200-800 euro! ik naar een andere winkel. de prijs ca. 200 euro. mijn ogen werden gemeten en klaar. rara.
nog iets, ik bewaar mijn lenzen altijd in gewoon water en nog nooit enige last gehad. veel goedkoper dan bewaarvloeistof.

weer zo.n domme reaktie.wacht maar totdat je een oogontsteking krijgt en een half jaar je lenzen niet kan dragen.die vloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld om geen infecties te krijgen!!de sterkte van - 1.25 is niet bijzonder en bij de duurste contactlensspecialist ben je voor onder de 200 euro klaar.ogen gesleten? weer zo,n broodje aap verhaal, de kromming van het oog kan door dragen wat veranderen , maar dat doet je buik ook na kerstmis.