Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 11-01-2011 16:18:53
Geldzaken & Recht

Plavuizen in appartement

Knappe vriend heb je. niets mis mee, maar die praat natuurlijk met jou mee. dat is logisch. de rechter heeft een uitspraak gedaan. waarschijnlijk in een zaak tussen de verhuurder en je bovenburen. daar stond jij dus verder buiten en kon ook geen hoger beroep aantekenen.

de rechter moet ook kijken naar de kosten om iets weer in de oude staat te krijgen en of er wellicht geen goedkopere oplossing is. en die was er blijkbaar, namelijk vloerbedekking er over.

dat jij nu nog steeds geluid hoort kan ook met de zogenaamde resonante cognitie in je hoofd te maken hebben. oftewel: je hoort geluid omdat je geluid wilt horen. dat moet je niet negatief opvatten, het is namelijk heel menselijk. geluiden waar mensen zich aan storen horen ze altijd harder dan geluiden die ze plezierig vinden.