Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
looneytune - 11-01-2011 18:11:57
Geldzaken & Recht

Plavuizen in appartement

Vreemd dat de vloer mocht blijven leggen, lijkt mij dat deze eruit moet en geƫgaliseerd dient te worden om er een andere ondervloer overheen te leggen.

in de meeste gevallen hebben mensen van die groene plaatjes onder hun laminaat leggen dit is niet geschikt voor appartementen hier heb je speciale ondervloeren voor die zoals gezegd 10 db demping moeten hebben. ( al hoewel laminaat ook voor een klein gedeelte zelf dempt ). tevens dient er een tno of tuv certificaat/kenmerk afgegeven zijn voor desbetreffende ondervloer ( zie hier http://www.ondervloerenoutlet.nl/ )
maja als ze bijvoorbeeld zeil eroverheen leggen heb je nog steeds de trillingen die naar beneden lopen....

het vervelende met dit soort dingen is dat je vaak wel in je gelijk staat, maar het krijgen is een tweede. en als je het dan hebt hoe word de sfeer met de buren dan....