Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ir
irmavanschaar - 17-01-2011 09:45:54
Huishouden & Energie

Wijwillenzon

Geachte heren/dames zonflits en zonaanbidder,

als er negatieve conclusies worden verbonden over een vermeend gebrek aan transparantie bij wijwillenzon, wat volgens mij niet het geval is, dan raad ik u zelf aan om vooral met uw eigen naam te communiceren, dat geeft pas transparantie. het is een beetje 'de pot verwijt de ketel'. het zou maar zo kunnen dat u 1 en dezelfde persoon bent.

u lijkt betrokken te zijn , maar trekt vervolgens behoorlijk negatieve conclusies die niet op feiten zijn gebaseerd.
de conclusie dat wijwillenzon financiele moeilijkheden zou willen verbergen is voor zover ik kan beoordelen nergens op gebaseerd en de uitspraak dat er nu 1 hamvraag is: nl. hoeveel mensen er gedupeerd zullen raken is bangmakerij. dit lijkt inderdaad op laster zoals mijn voorganger al aangaf.

als vraagsteller heb ik het gevoel dat ik aan uw uitspraken geen waarde kan ontlenen omdat ik steeds meer de indruk krijg dat uw motieven niet zuiver zijn.

kortom, maak uzelf bekend zodat iedereen zelf kan beoordelen of we hier met een professional/professionals te maken hebben zonder dubbele agenda.

zonaanbidder: als u feitelijke informatie verstrekt op persoonlijke titel, dan hoeft u niet bang te zijn voor juridische stappen van wie dan ook. zolang uw informatie maar volledig is en klopt. ik krijg door uw angst voor juridische stappen de indruk dat u daar zelf ook aan twijfelt.