Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 17-01-2011 15:24:56
Vrije tijd & Tuin

Reclame

Afgelopen zondagavond op nederland 1 een aflevering van law and order gezien, aan één stuk, wat een verademing. op sbs was er bij wegmisbruikers een willekeurig gemeten reclameblok 7 minuten.

anderzijds, stel wij leven in utopia. er is geen reclame op de tv voor (bijvoorbeeld) alle grootgrutters die allemaal beweren voor heel veel euro's dat zij de goedkoopste zijn. zouden de levensmiddelen dan niet veel goedkoper zijn? er zijn dan geen reclamespotjes uitgaven. het zijn niet alleen de uitzendkosten, maar ook opnamekosten en de mensen daarachter.

en dan als je ziet dat er in deze maatschappij waar wij het zo slecht hebben reclame gemaakt moet worden voor (bijvoorbeeld) luxe honden/kattenvoer, noodzakelijke hygienische artikelen, armlastige voetbalvrouwen die hun trouwen niet kunnen betalen die met hun helicopter boodschappen doen en dan toch zo gewoon blijven doen, vraag ik mij af hoe nederland eruit zou zien als de tv reclame er niet meer zou zijn?