Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 17-01-2011 20:19:31
Computers & Telefonie

Internetnetwerk via stopcontact

Ik vond ook dat de spanning in stal 2 wat lager was.

ook heb ik het gevoel dat in stal 2 de diverse gebruikers met frequentieregelaars onvoldoende gefilderd worden, waardoor de verbruikers teveel troep op het net gooien, waardoor de powerlan gestoord worden.

ook als ik in stal 2 op 2 willekeurige stopcontacten de powerlans aansloot, bijna geen verbinding, en met de uitgeschakelde robots wel goede verbinding.

wat mij wel verbaasde is dat stal 2 op de verdeelkast was aangesloten van stal 1 en niet een aparte kabel naar de hoofdverdeelkast in huis was aangelegd en aangesloten.

persoonlijk zou ik de verdeelkast van stal 2 rechtstreeks op de hoofdverdeelkast op een aparte groep hebben aangesloten.
dan had ik op die groep een aparte stopcontact aangesloten met daarop die powerlan, en dan een utp kabel naar de computer in huis.

op die manier heb ik ook getest. een krokodillenklem op de kabel in de verdeel kast.