Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mixkassa - 20-01-2011 01:05:46
Huishouden & Energie

Jaarcontract energie essent, waar te controleren?

Hartelijk dank voor jullie antwoorden. ik wist niet eens dat het mogelijk was een eventuele boete over te laten nemen door de nieuwe provider, maar ik ga het zeker navragen. (en op papier laten zetten, voordat ik iets teken!! zoals jullie adviseren).

ik heb vanmiddag in ieder geval antwoord van essent gekregen, nog niet helemaal naar tevredenheid (heb ze gevraagd kopie contract op te sturen) maar ze gaven ditmaal wel op schrift aan, dat ik wel degelijk eerder op kan zeggen en dat dit niet pas 2 maanden van tevoren kan. alleen is het wel vaak zo, schrijven ze, dat de opzegging door de nieuwe provider geregeld wordt en dat die (volgens hun ) dan pas in het najaar zal willen overnemen, maar uit de diverse verhalen op forums als deze blijkt wel dat dat onzin is. ik ga gewoon deze week nog bellen met de nieuwe provider.

nog even een tip: op de consumentenbond staat een energiewijzer waarnee je uit kunt rekenen, welke provider in jouw situatie het beste is, die is tijdelijk gratis zag ik.