Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-01-2011 13:53:53
Vrije tijd & Tuin

Kattenverjagers, werkt dat?

Prikkers en koffieprut en ook kruiden helpen voor geen eurocent.
hoeveel prikkers moet je trouwens dan zetten, grapje zeker.
mijn overbuurman heeft een hoogfrequente pieper en kennelijk helpt dat wel. misschien wel die ik hier hoorde noemen van condrad.
en bedenk ook eens hoe erg nu een kat in de tuin is? de raarste verhalen gaan rond. ik heb aangeboden, zodra iemand kattestront ziet liggen, dat ik het weghaal... nooit iemand heeft het gemeld, trouwens, je gaat toch niet steeds met je handen in de grond zitten woelen? accepteer nu eens dat het gewoon in het leven erbij hoort.

kees

serveerster schreef op vrijdag 21 jan 2011, 13:17: katten hebben vaak een eigen route die ze lopen.
hier hebben wij gebruik van gemaakt toen wij onze katten naar buiten lieten.
goed opletten welke route ze nemen om bij de buren in de tuin te komen en hier hebben we coctailprikkers in de grond gestoken.
deze tot de helft in de grond gestoken zodat ze goed te zien zijn en de kat zich er niet aan zou verwonden.
het heeft 2 doosjes met prikkers gekost en even een tijdje intensief in de gaten houden en de buren hadden geen last meer van onze katten.
nu moet ik er wel eerlijk bij vermelden dat de meeste tuinen hier redelijk omsloten zijn. bij een open tuin zal dit niet werken.

succes ermee!