Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fs
fschutten - 21-01-2011 16:57:31
Huishouden & Energie

Vloertegel schoonmaken

Wij herkennen dit probleem ook. bij onze vloer kregen we al 2 dure schoonmaakmiddelen speciaal voor hardstenen vloeren. het leek of er een laagje op de vloer kwam. regelmatig dweil ik de vloer met een sopje andy. ik weet dat de vloer schoon is, maar het ziet er niet uit. met dat natte weer zie je alle voetafdrukken en al dweil je nog zo goed, ze verdwijnen niet.
mijn man en ik hebben alles geprobeerd, thinner, wasbenzine, een schoonmaakmiddeltje van een schoonmaakbedrijf, ga maar door. geen resultaat.
een maand of 3 geleden hebben we de hele vloer met cif gedaan. mijn man op de knieƫn tegel voor tegel en ik er achteraan 3x met schoon water en onze vloer zag er super uit. het was wel een hele klus, maar dan heb je ook wat.
helaas zitten er nu weer vlekken op en zit er weer een laag op waardoor gewoon schoonmaken niet meer helpt. we wachten nu even tot het natte weer voorbij is en gaan dan maar weer een keer met cif cream aan de gang.