Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-01-2011 20:22:09
Garantie & Verzekeringen

Vergoeding inboedel

Als u 7000 euro schade heeft opgegeven, kan het best zijn dat u niet alles vergoed krijgt. enkele mogelijke redenen:
- u bent onderverzekerd (bv. 30.000 verzekerd terwijl uw totale inboedel 60.000 waard was)
- bepaalde zaken vallen niet onder het begrip inboedel (bv. geld, electronica, sieraden)
- de opgegeven schade is niet alleen door bliksem ontstaan, maar door inductie. daar biedt niet elke verzekering dekking voor, zoals vladja al aangaf.

de expert stelt in opdracht van de verzekeraar de schade vast. niet meer, niet minder. de expert bepaalt niet wat u vergoed krijgt, dat doet de verzekeraar. u zult dus contact op moeten nemen met de verzekeraar en uitleggen dat u 7000 schade heeft. vraag hen om een duidelijke (schriftelijke) verklaring waarom zij veel minder betalen. dit moet de verzekeraar gewoon duidelijk aan u uitleggen.

over welke verzekeraar hebben we het hier? en welke voorwaarden staan er op uw polisblad? en puur nieuwsgierigheid: om welk expertisebureau gaat het?

succes!