Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-01-2011 21:30:08
Vrije tijd & Tuin

Kattenverjagers, werkt dat?

Wij hebben maanden terug een apparaat gekocht bij conrad, oke koste ons euro 50,00, maar het werkt, voordat we dat ding ophingen, was onze voortuin 1 grote kattenbak, maar daarna, perfekt, ze lopen er met een boog omheen. alleen, wij hebben in de voortuin niet de mogelijkheid om dat ding op het elektranet aan te sluiten, dus moet het op batterijen, en die moeten we elke 14 dagen vervangen, nu hebben we oplaadbare batterijen gekocht, dus 1/2 dag opladen en dat ding werkt weer.
het werkt met flitslicht als de katten in een bepaald gebied komen en met een hoge frequentiepiep, ja, ik hoor de piep ook en de buurtkinderen, maar nu is iedereen er ondertussen allang aan gewend en hebben wij een tuin zonder kattenstrond en ze piesen er zelfs niet meer in, lopen als een gek onze voortuin voorbij.
werkt echt super! was het geld meer dan waard.
want kattenstront elke dag opruimen uit je tuin vanwege de stank is nou ook niet alles en als je in je tuin bezig bent en je moet steeds handschoenen aan vanwege de kattenstront??? nee, dit is de oplossing!!!
echt een aanrader!!!