Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

grindweg
grindweg - 30-01-2011 18:51:25
Garantie & Verzekeringen

Taxatiekosten autoschade verhaalbaar?

[quote=poes32 schreef op zondag 30 jan 2011, 16:12]door aanrijding buiten mijn schuld, schade aan voorbumper auto. deze wil ik laten taxeren maar vooralsnog niet repareren. mijn verzekering zegt de kosten van het taxatie rapport niet te kunnen claimen bij de tegenpartij terwijl het schadeherstelbedrijf hiervoor 85 euro in rekening brengt en het zij vinden het zeer vreemd dat dit niet te verhalen is. mijn verzekering zegt dat de kosten taxatie in het taxatierapport zit, terwijl de reparateur deze apart in rekening brengt.
iemand hier ervaring mee? mijn verzekering zegt dit niet uit te kunnen leggen!!!!!

als u niet laat repareren dan is het normaal dat u de taxatie betaald aan uw garage.
wat de verzekering betreft klopt het dat zij in de taxatie een bedrag voor expertise opneemt om dat het de kosten zijn van het expertiese berdrijf aan de verzekerings maatschapij.
wij repareren een 30 jaar schades en taxeren dus ook al die tijd al.
het is niet normaal als men laat taxeren en dan niets hoeft tebetalen want de schade hersteller moet ook eten steekt er zijn tijd in.