Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 31-01-2011 14:11:02
Garantie & Verzekeringen

Taxatiekosten autoschade verhaalbaar?

Poes32,

je moet formeel de schadeclaim bij je eigen cascoverzekering intrekken. dat is geen probleem. meer mensen doen dat als ze bijvoorbeeld een niet verhaalbare schade toch voor eigen rekening nemen., omdat ze teveel no-claim verliezen.

daarna moet je de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de schade per brief. die brief kan ik wel maken voor je en hier neerzetten. ik moet dan wel even weten hoe de schade precies ontstaan is. het is allemaal vrij simpel, als je weet hoe dat gaat.

het is zonde om dat geld te laten liggen als tegenpartij voor 100% aansprakelijk. wat wel blijft zijn de kosten van taxatie, als de tegenpartij een expert wil sturen. daar ontkom je dan niet aan.

vladja