Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 09-02-2011 15:32:15
Huishouden & Energie

Miauwen kat bij naar bed gaan

[quote=hipppo schreef op woensdag 9 feb 2011, 14:57]beste patrick,

dementie als oorzaak voor het miauwen kan je bij een kat van tien jaar oud vergeten.
steek je licht eens op bij iemand die langs telepathische weg met dieren kan communiceren. die zou hem rechtstreeks kunnen vragen wat er aan de hand is en hoe e.e.a. opgelost kan worden. zie internet onder animal communication, praten met dieren, e.d.
veel mensen denken dat zoiets niet mogelijk is, maar dat berust op een vooroordeel.
er is veel litteratuur op dit gebied. een paar namen: dawn baumann-brunke, penelope smith, mary getten, carol gurney etc.)
succes!

en dit is een serieus antwoord? doe dit dus absoluut niet, geldklopperij..... praten met een kat middels telepatische weg? sinterklaas bestaat ook niet....
zelf ook een kat gehad die wel op zijn tiende begon te dementeren/ziek was, ook als het donker was overal staan mauwen en als een gek op en neer de trap op. achteraf bleek hij onder de tumoren te zitten en is de kat ingeslapen. was ook jaren binnen (na eerst een buitenkat geweest te zijn), eerst niets aan de hand maar van een op de andere dag dit soort klachten. hoeft (en hoop ik) voor jou kat natuurlijk niet zo te zijn, misschien zit het inderdaad in de verveling.