Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-02-2011 14:25:01
Computers & Telefonie

Ziggo, niets dan ellende

Inmiddels heb ik nog steeds geen inhoudelijke formele reactie op mijn klacht gehad, behalve deze:

geachte heer xxx, volgens onze administratie staat er op dit moment een bedrag open van € 312,88. dit heeft betrekking op de volgende factuur/facturen: factuurnummer 1 294961636 bedrag 68,36 factuurnummer 2 288918978 bedrag 65,50 factuurnummer 3 291970177 bedrag 179,02 wij vragen u dit bedrag over te maken naar rekeningnummer 931377 van ziggo te groningen. enzovoorts, standaard mail.

volgens de brief van 1 februari komen hier nog allerlei afsluit kosten bij en bovendien komt er minimaal een extra maand bij -de opzegtermijn- en de kosten voor de deurwaarder. we zijn al bijna een maand verder die er ook bij komt. zo lang het bedrag niet wordt voldaan kan het abonnement niet opgezegd worden.

de rekening, die in werkelijkheid € 207,= bedroeg (ziggo rekent daar nog aansluitkosten 29.95 (?) bij en herinneringen een tientje) gaat me nu dus al het drievoudige kosten. het lijkt mij redelijk als het bedrag juist verminderd wordt met wat ik te veel heb betaald over de periode 8 februari 1 maart. ik heb niet voor al deze ellende gekozen en -wel- geprobeerd die te voorkomen.

ik wil ziggo nog één kans geven met een redelijk aanbod te komen. als ze hun stilzwijgen volhouden zie ik me -zeker gezien de verontrustende verhalen die ik overal lees- gedwongen het voor ziggo gereserveerde bedrag te besteden aan mijn advocaat. absoluut niet van harte, maar ik ga echt geen 400 euro -en wat er nog allemaal bij gaat komen- te veel betalen voor hun fouten, die ze zo hardnekkig weigeren te herstellen.