Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
klaas01 - 05-03-2011 22:55:08
Vrije tijd & Tuin

Composiet schutting (antraciet grijs) trekt krom (en hol) ??

Hoi karin0.

hoe is het afgelopen met de elephant schermen?
wij hebben dezelfde schermen en zelfde problemen. leverancier wil kromme planken vervangen. volgens mij blijven we dan net zo lang vervangen tot alles vernieuwd is. hoe is dat bij jullie opgelost?

=karin0 schreef op vrijdag 17 sep 2010, 10:10: nadat wij terug kwamen van zomervakantie stonden tot onze grote schrik een behoorlijk wat aantal planken zo bol dat ze er ieder moment vanaf konden springen. we hadden inmiddels een paar paketten met nieuwe planken gehad maar zijn maar niet begonnen om deze te vervangen. weer kontakt opgenomen, weer komen kijken en afgesproken om volgend jaar nieuwe, verbeterde schuttingen te leveren. toch een aantal planken vervangen en deze waren een centimeter langer dan de nieuwe. ze zwellen dus behoorlijk uit, en dat in 1 jaar tijd! het zijn de elephant schermen met aluminium.