Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lieflijke
lieflijke - 07-03-2011 17:20:48
Voeding & Gezondheid

Professionele haarverf of de haarverf uit de drogist?

Ik verf al jaren mijn haar met kruidvat (verschillende kleuren/streepjes en de uitgroei voor een nauurlijk effect) haarverf, eigenlijk hield het maar krap 2 weken. dan kreeg ik al uitgroei. (ik ben al fors grijs tot wit op de slapen met mijn 49 jaar) ik heb toen een aanbieding van een duurder merk gekocht en dat hield wel een maand bijna, dus ik vond dat wel schelen. dus blijkbaar de combinatie met ik denk huidvet, die de verf sneller laat oplossen. ik dacht nog dat mijn haar zo snel groeide!
ik gebruik nu ongeveer de helft van een pak, mix, bewaar de rest gescheiden en breng nuance aan met lichtere (blond) streepjes en nog een andere kleur bruin. maar wel een duurder merk, evt van de action of wibra of euroland of zo. want bijna elke week verven word ik gek van (t is toch een heel gedoe)
bestaat er ook donkere grijs verf? misschien ga ik daar dan wel op over.