Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-03-2011 10:45:32
Geldzaken & Recht

Zonzoo betalingsproblemen

En in 2011 is het nog steeds chaos en bedrog bij zonzoo.
ik heb begin januari twee mobieltjes verzonden naar zonzoo.
toen ik begin februari nog geen bedrag had ontvangen, heb ik een e-mail verstuurd met het verzoek om opheldering. geen reactie, dus nogmaals gemaild.
toen ik weer geen reactie kreeg heb ik meerdere malen gebeld met de klantenservice voordat ik iemand te spreken kreeg: de mobieltjes waren nooit aangekomen en dit zou een probleem zijn van tnt-post. na wat heen en weer gemail met deze medewerker zou zonzoo bereid zijn om over te gaan tot een "coulance-betaling". wel zou ik de zg. imei nummers van de betreffende telefoons moeten doorsturen. na wat graafwerk heb ik deze zowaar gevonden, ingescand en doorgestuurd. geen reactie, geen "coulance-betaling". oh, maar wel antwoord op de eerste twee mailtjes van begin februari: de telefoons waren in goede orde ontvangen op 19 januari. dus coulance was eigenlijk niet aan de orde!
deel twee: nogmaals gebeld met klantenservice. de betaling was overgemaakt, en wel naar een bankrekeningnummer dat niet de mijne was. ook na het vijfde, zesde of was het zevende telefoontje is het bedrag tot echt weer overgemaakt, weer naar een onjuist rekeningnummer. inmiddels zijn we twee maanden verder, heb ik nog geen geld ontvangen en gaat er telkens van alles mis bij zonzoo....of worden we simpelweg opgelicht? ik denk het laatste. je moet wel over een erg lange adem beschikken om je geld achterna te gaan. schandalig dus, en ik raad het iedereen af om met zonzoo in zee te gaan.