Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-03-2011 15:54:32
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

Heel raar! het antwoord op mijn vraag van 2 wkn geleden kwam gisteren en daarop aantwoorde ik dat ik de overeenkomst wilde stopzetten. de mail met de bevestiging van beeindiging kreeg ik vanmorgen! snap er nu niks meer van.
ik heb contact gehad met juridisch medewerkers en met consuwijzer en beiden zeggen dat puresential je niks kan maken als jij kunt aantonen dat je op verschillende manieren hebt geprobeerd contact te krijgen dus je mails en brieven die je hebt verzonden allemaal bewaren als bewijs!

dit is de reactie van consuwijzer: "de ondernemer moet ervoor zorgen dat hij goed bereikbaar is. uit uw e-mail komt naar voren dat het u onmogelijk wordt gemaakt om gebruik te maken van uw bedenktijd. hebt u op meerdere manieren geprobeerd om de ondernemer duidelijk te maken dat u gebruik maakt van uw bedenktijd? en is dit niet gelukt omdat de ondernemer niet bereikbaar is? dan houdt het eigenlijk op. de ondernemer kan niet meer van u vragen dan dat u inmiddels al aan acties hebt ondernomen. het is wel verstandig dat u de e-mails die u geprobeerd hebt te sturen en weer retour hebt gekregen, voorlopig te bewaren.
komt de ondernemer achteraf met een rekening? of moet u van hem het proefpakket terugsturen? dan kunt u aangeven dat u vindt dat hij zijn rechten heeft verwerkt. omdat hij onbereikbaar was.

dus blijven mailen dat heb ik ook gedaan totdat ze er gek van worden en rekening laten blokkeren zodat ze niks kunnen afschrijven. die deurwaarder komt echt niet hoor zolang puresential zich niet aan de wet houdt kunnen ze je niks maken.

succes! hoop dat het bij jou ook snel lukt!