Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-03-2011 19:23:05
Geldzaken & Recht

Vvv cadeaubonnen

Mediumvillage schreef op woensdag 9 mrt 2011, 14:50: loreleigil schreef op woensdag 9 mrt 2011, 14:45:
de vraag is eigenlijk of er op de kassabon iets vermeld staat in de trant van: dit is gekocht met een vvv cadeaubon? zo niet, dan kan ik het simpelweg ruilen en geld voor mijn gekochte product terugkrijgen, nietwaar?
ja, kun je doen.
al hoop ik dat u een winkelier treft die geen geld terug geeft maar een tegoedbon.
geld teruggeven is namelijk geen plicht van een winkelier.
om op deze manier aan uw geld te komen is natuurlijk asociaal.
waarom niet gewoon iets kopen voor de bonnen waar u iets aan heeft?

bedankt voor je antwoord, ik ben slechts een arme student en heb geen behoefte aan een of ander productiegoed, maar ben op zoek naar keiharde pegels :p.

maar ik begrijp hieruit dat het dus wel mogelijk is, of dat gok je gewoon :-)?

als oud student weet ik ook dat studeren prijzig kan zijn. maar ik weet ook dat werken en studeren heel goed te combineren is. het kan wel zijn dat je dan parttime student moet worden, maar het kan echt! als je maar wilt! dus de arme student bestaat in mijn ogen niet.

daarnaast is koop, koop. ruilen is dus een gunst. op grond van de wet hoeft de verkoper het door jou met de bonnen gekochte product niet terug te nemen. daar zit je dan gewoon aan vast. dan moet je dat product op marktplaats zien te verkopen.

heel misschien heeft de gulle gever het bonnetje nog. kun je de bonnen ruilen....