Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hagaman
hagaman - 09-03-2011 23:21:27
Voeding & Gezondheid

Professionele haarverf of de haarverf uit de drogist?

[quote=toon59 schreef op dinsdag 8 mrt 2011, 09:32]ik ben een grijze muis en denk er niet aan om mijn haren te verven.
is haarverf niet kankerverwekkend ?

wat een bende :)
toon59 zo tezien zijn er weinig mensen die wat om eigen gezondheid geven...
2 pagina's voll allemaal adviesen hoe je je leven nog erger maakt, de ene belachelijker dan de ander.

1. alle haar producten worden gemaakt door gebruik van kankerverwekkende stoffen.
2. alle haar product groepen worden in de zelfde fabrieken gemaakt, of ze nou 1 euro of 100 kosten doet er niet toe, het zijn verschillende logos, zodat sommige die net anders willen toch hetzelfde gaan kopen.
3. alle chemisch gemaakt producten en da zijn op dit moment 99% van allemaal maken je haren kapot, neem eens een goede microscoop en leg een van je haren erin net na behandeling :) je zal versteld staan van wat je op je hoofd hebt, in ieder geval kan ik het geen haar noemen :)
4. ik las daar net "ik heb mijn dochters haar geverfd" geachte, jongere mensen zijn erg gevoelig voor all de chemie die in all die producten zitten, later zitten we te huilen als onze naasten kanker krijgen, in plaats daarvan moeten we op tijd ons afvragen of het verstandig is ?
sommige kunnen niet zonder, ze zijn zo lelijk dat ze perse iets met zichzelf moeten uitspoken, nou goed, maar dan moet je het echt zo minimaal mogelijk gebruiken.

mensen word s wakker, lees even de inhoud van zo een pakje en ga even googelen, je zal versteld staan als je achter komt wat er allemaal in zit :)
meest zwaarste chemische stoffen worden erin gepropt.

moge god jullie bij staan met all de chemie :)