Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hagaman
hagaman - 11-03-2011 10:48:22
Voeding & Gezondheid

Professionele haarverf of de haarverf uit de drogist?

Toen ik hier begon mee te doen, wist ik niet eens over dat punt systeem, later pas gemerkt. het gaat uit eindelijk niet om de punten want die geven me niets, en of andere icoontje op een of andere site. wat wel belangrijk is dat je eerlijk bent over dingen. dat je je ervaring met anderen deelt zodat ze niet all de negatieve toestanden hoeven te beleven doordat ze iets niet weten.
tegenwoordig is europa in de ban van amerikaanse toestanden. alles gaat naar de kloten door markt werking. hierdoor ontstaan situaties waar allen nog geld een rol speelt. en dat zie je nu tegenwoordig met alles, met all die reclames die je gouden bergen beloven. mens moet eens begrijpen dat all dit er niet was 10-20 jaar geleden, en toen waren vrouwen ook mooi, en eten was gezond. terwijl nu is het een must is geworden, en hebben we allemaal een vaste contracten met huisartsen en ziekenhuizen.
dit gaat allemaal om geld, nog erger. niet om geld te verdienen, maar om van een ferrari over te stappen naar een duurdere ferrari. of van een jet over te stappen naar grotere vliegtuig. de directeuren van all die multinationals, banken en onder andere ook overheids leden.