Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 11-03-2011 20:00:41
Voeding & Gezondheid

Professionele haarverf of de haarverf uit de drogist?

Ik heb een tijdje in een drogisterij gewerkt en geregeld de mislukte doe-het-zelf haarkleuringen gezien. de informatie op het pakje en op de kleurkaarten zijn bedoeld voor 'gezond' haar. dan wordt het mooi en pakt het goed. mensen die hun haar kapot verven lopen het risico op de meest rare kleuren. het enige wat je dan nog kunt doen is die klant naar een goeie kapper sturen.

ik laat mijn haar 2 keer per jaar verven bij de kapper. de uitgroei wordt geverfd door 2 kapsters omdat het anders te lang duurt. de lengte wordt altijd even 'opgefrist'. hiervoor hebben ze 2 tubes verf nodig. en nee, ik het niet echt lang haar, hooguit 35 cm. voor die 60 euro ga ik hier echt niet zelf aan beginnen. gelukkig zijn mijn grijze haren spierwit dus tegen de tijd dat het mooi wit is stop ik direct met verven.