Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2011 16:42:14
Computers & Telefonie

Inkt van de canon ip4850 snel op!

Mijn echtgenoot, print de ene keer veel en dan stond de printer weer een paar weken ongebruikt, en dan moest er weer geprint worden , was of de inkt op of opgedroogt!!! grrr....
dan maar zelf navullen...... kan, moet je wel engelen-geduld hebben, want de meeste zelf navul inkten drogen heel langzaam, en als je dan een keer 20 pagina's achter elkaar uit moest printen, zaten er allemaal lelijke vlekken en/of strepen op, nog meer grrr.
er over gesproken met colega's, en 1 gaf hem de tip, koop een "lazer" printer, geen gedonder meer met lege inkt potjes, en als je veel print, (zo'n 1000 pagina's) doe je er bijna 2 jaar mee!
begint de toner leeg te raken, ff er uit halen, ff heen en weer schudden, en weer terug plaatsen.
print die nog een jaartje.
toner bij voorkeur niet laten vallen, dan is je hele kamer zwart..:-). de toner kun je na laten vullen tot 3 keer toe....
ben je dus 9jaar verder en heb je een heleboel euro´s bespaard ....
ik wil niets anders meer... voor mijn hobby, moet ik nog al eens patronen uit printen, nu mag ik er zoveel printen als ik wil :-))
wij hebben ntegenwoordig een kleuren lazer printer, en er helemaal happy mee...