Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ad
adg1973 - 30-03-2011 12:00:46
Geldzaken & Recht

Meerdere werkgevers: terugbetalen!!

@sjoerdvdh

ik heb met mijn 2e werkgever een netto afspraak gemaakt. zij hebben dit verrekent naar een bruto-loon en 33 % loonheffing toegepast.

nu verdien ik bij mijn 1e werkgever zo veel dat voor het hele loon van mijn 2e werkgever 41,95 % geldt. hierdoor moet ik nu achteraf bij betalen.

ik had een netto afspraak gemaakt met mijn 2e werkgever en doordat ik nu achteraf moet bijbetalen kom in onder die netto afspraak.

begrijp ik jou nu goed dat mijn 2e werkgever ook 41,95 % hadden kunnen gebruiken en met deze heffing het bruto-loon zo hoog hadden kunnen maken dat met de heffing van 41,95 % ik uit zou komen op de netto afspraak?

ik had al vooraf aangegeven aan mijn 2e werkgever geen heffingskorting toe te passen en dat ik bij mijn 1e werkgever zo veel verdiende dat ze voor het omrekenen van de netto-afspraak naar bruto loon rekening moesten houden met dat het loon wat ik van hen zou ontvangen de 41,95% zou gelden.

ben benieuwd naar je reactie