Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2011 17:26:02
Huishouden & Energie

Vve blokkeert zonnepanelen

Jij wilt iets en de rest wil dat blijkbaar niet en/of loopt dat niet warm voor en stemt dus niet of in elk geval niet met je mee. tja, dan houdt het toch echt op. dat is echt de directe democratie in optima forma. de meerderheid beslist dan over de rest.

je (pseudo-)voorbeeldje over een beroving slaat kant nog wal en ik zou je dan ook willen aanraden om eens wat rechtsfilosofen te raadplegen. kant en hegel waren het weliswaar lang niet altijd met elkaar eens, maar dit zouden zij niet democratisch noemen aangezien het juist een aanval daartegen is en niet in het grotere collectieve belang.

de gang naar de rechter kun je nu ook al maken. maar blijkbaar wil je de druk bij de rechtbanken nog hoger maken door er nog een procesmogelijkheid bij te creeeren. en dan mag de gemeenschap daar maar even voor opdraaien. of de overige bewoners. ik zou dan zeggen: laat de verliezer betalen als je het enigszins eerlijk en democratisch wil doen.