Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2011 21:23:13
Huishouden & Energie

Vve blokkeert zonnepanelen

Mdruijter schreef op donderdag 7 apr 2011, 20:00: hmm, leuke catch 20-20, de bewoners willen niets met de vve te maken hebben, juist door dit soort zaken. waardoor niemand bij het bestuur kan komen want er zijn nooit genoeg stemmen om het bestuur weg te zetten.


ok - misschien heb ik geen statistisch verantwoord beeld - maar in alle jaren dat ik in appartementen woon (en voor een groot deel in het bestuur van de vve gezeten heb) was het normaliter toch echt wel een probleem om mensen te vinden die in het bestuur wilden zitten.. zelfs het doorrekenen wat het volledig uitbesteden zou gaan kosten (de bijbehorende verhoging van het maandelijkse voorschot maakt mensen meestal wel alert) was soms niet eens genoeg om vrijwilligers te vinden...

en ja.. de volgende vergadering was het dan drukker.. want "er was nooit gezegd dat het geld zou gaan kosten", of "_daar_ had ik mijn volmacht niet voor gegeven" of "we geven het huidige bestuur een bloemetje en dan doen ze het toch wel weer een jaar?" enzo... ach ja..

het probleem is meestal de laksheid van de leden.. een nieuw, net opgeleverd gebouw met verse bewonders motiveert meestal wel.. maar als het nieuwtje er eenmaal van af is dan draait alles op de harde kern....