Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan3005 - 16-04-2011 11:36:17
Huishouden & Energie

Buckaroo bv st.derdengelden

[quote=herootje schreef op vrijdag 5 mrt 2010, 08:36]met oplichting heeft dit lijkt me niets van doen. degene om wie het gaat zal toch zelf opdracht geven om bedragen van zijn rekening te incasseren, bijv. via i-deal en dan staat er inderdaad deze geadresseerde op het bankafschrift en met dergelijke frequente afschrijvingen, lijkt het wel om een gokverslaving te gaan. als u via google op pay and play gokken zoekt vind u snel de sites waarom het gaat.

het lijkt mij wel degelijk om een twijfelachtige organisatie te gaan.
ik heb een éénmalig abonnement afgesloten op sportpartner.nl
tot mijn stomme verbazing werd er gisteren opnieuw geïncasseerd.
ik heb getracht na te kijken op de website wat voor abonnement ik afgesloten had.
maar dit was niet mogelijk. ik heb mij toen afgemeld en bij de bank een verzoek tot storneren ingediend. de bank wist mij te vertellen dat ik twee keer een éénmalige incasso had afgegeven terwijl dit niet het geval is.
ik heb getracht contact met buckaroo op te nemen. ik krijg echter een reactie van de mailserver dat het e-mail adres (info@buckaroo.nl) op hun site niet geldig is.
verder onderzoek op het internet levert de indruk dat deze club inderdaad niet correct bezig is. ik heb inmiddels de bank gevraagd om de incasso te controleren. want dat is deel van het probleem tegenwoordig. de bank controleert de incasso's niet. iedereen kan een incasso aanbieden bij de bank.
de banken gaan er van uit dat deze informatie klopt en het initiatief ligt dan bij de klant om e.e.a. recht te zetten.

jan