Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
masterd - 16-04-2011 12:47:32
Huishouden & Energie

Buckaroo bv st.derdengelden

@jan3005

beste jan,

buckaroo is een payment service provider en verwerkt in dat opzicht betalingen voor derde partijen. bij een betaling staat altijd een omschrijving of de handelsnaam van het bedrijf vermeld waarvoor de betaling verwerkt wordt.

buckaroo verwerkt de betalingen in opdracht van de derde partij en heeft zelf geen inzicht in de bestellingen etc., de partij die de opdracht heeft gegeven tot afschrijving kan het geld ook terugstorten.

je kunt daarvoor contact opnemen met de partij die de opdracht heeft gegeven, daar ben je immers een abonnement aangegaan. mogelijk hebben zij een administratieve fout gemaakt. kom je er daar niet uit, richt je dan tot de betaalinstelling, in dit geval buckaroo.