Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-05-2011 21:49:15
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

Geachte heer/mevrouw,

afgelopen donderdag 28 april 2011 heeft greentea getracht de doorlopende machtiging, die u eerder heeft afgegeven voor het incasseren van de periodieke kosten, van uw rekening af te boeken.

helaas is deze machtiging, om voor ons onbekende reden(en), geweigerd door uw bank. wij verzoeken u daarom het bedrag alsnog per bankoverschrijving aan ons te voldoen.

bedrag eur 59.85
betalingskenmerk pid2********************

bankrekeningnummer 55.69.77.556
banknaam deutsche bank
vestigingsplaats bank amsterdam
ten name van stichting foundation docdata payments
te utrecht, nederland

wij verzoeken u vriendelijk het bedrag zo spoedig mogelijk over te maken naar bovenstaand rekeningnummer onder vermelding van het betaalkenmerk. wanneer het betaalkenmerk ontbreekt, kan de verwerking van uw betaling meer tijd in beslag nemen.

bij voorbaat dank!

met vriendelijke groet,

docdata payments


let op! dit is een automatisch gegenereerd bericht. een antwoord op dit bericht wordt niet gelezen. voor vragen omtrent uw bestelling verwijzen wij u naar greentea (klantenservice@puresential.com) .