Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mediumvillage
mediumvillage - 05-05-2011 18:27:32
Computers & Telefonie

Hotmail geblokkeerd, geen antwoord!

Iemand anders heeft een paar dagen geleden eenzelfde kwestie gemeld op het forum van microsoft, daar kwam deze reactie op:

dinsdag 3 mei 2011 13:04windows live mechteld w

helaas is het momenteel in verband met een onverwacht groot volume van wachtwoordherstelverzoeken niet mogelijk om iedereen binnen de beloofde termijn te assisteren. we hopen dat je begrijpt dat we ons best doen om alle verzoeken zo snel mogelijk te behandelen.

we hopen ook dat je begrijpt dat voor alle mensen die nu een wachtwoordherstelverzoek hebben ingediend hun account belangrijk is en dat we geen onderscheid kunnen maken. we werken op de volgorde waarin de verzoeken binnenkomen en kunnen niet zien hoe lang het duurt voordat jouw aanvraag aan de beurt is daar we geen informatie kunnen zien voordat de aanvraag in behandeling is.

met vriendelijke groet,

mechteld
windows live ondersteuning