Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 09-10-2012 16:08:45
Computers & Telefonie

Wi-fi draadloos modem.

[quote=valerius-2 schreef op donderdag 5 mei 2011, 22:19]ik heb van ziggo een mail gekregen waarin staat dat ik in de komende maanden een wi-fi draadloosmodem gestuurt krijg.
de snelheid in de toekomst omhoog gebracht wordt.naar 40 mb voor de zelfde prijs.
mij gaat het dus om dat modem heb ik dan nog ander hardware nodig om deze te kunnen gebruiken. is er al iemand die er mee werkt.
dan gaarne wat uitleg van te voren, zodat ik weet waarna ik uit moet kijken om er mee te kunnen omgaan.
bij voorbaat mijn dank.
valerius-2

ik wacht ook nog op de aangetekende zending, met één van de 440.000, met de wifi-modem.

de modemsnelheid 40 mbps was al op 1 april jl. ingegaan, daar kreeg ik in maart al een (ambts)bericht over van ziggo.

in iedergeval hoeft dan geen aparte wifi-router meer tussen worden gezet. de komende wifi-modem kan dan ook bedraad worden gebruikt met een utp-kabel cat6 of cat5e.

wacht dus maar geduldig af tot augustus 2011.

alternatief voor de druk op de ketel zetten is, wel omslachtig, om alles-in-1 plus op te zeggen met 1 maand opzegtermijn om vervolgens je weer aan te melden voor de alles-in-1 met de mogelijkheid om voor € 99,00 de interactieve hd-recorder aan te schaffen. dan volgt de nideuwe wifi-modem ook sneller? je e-mailadressen raken mogelijk verloren?