Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-05-2011 13:30:15
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

Nathalie_3 schreef op dinsdag 3 mei 2011, 18:28: @ diana olivka
bel even met das rechtsbijstand om te vragen of die misschien een tip hebben die weten vaak wel wat je het beste wel of niet kunt doen. misschien ook een idee om langs een juridisch loket te gaan daat kun je gratis advies vragen over je situatie.
ik heb nooit meer iets gehoord van puresential na hun laatste mail dat mijn overeenkomst was stopgezet.
blijkbaar klopt er van dat deurwaardersbedrijf die ze inhuren ook niks,las ik weer. als mensen de naam van dat bedrijf googlen krijgen ze ook geen gegevens enzo dus als die net zo werken als puresential zou ik er niet wakker van liggen. ja ik had weer een brief van hun gekregen dat ik moest betalen want hij was nu van de debiteuren afkomstig ik heb nu rechtsbijstand gebeld en er over gehad volgens de wet zijn hun strafbaar om zomaar een pakket te sturen wat ik nu krijg van brieven moet ik bewaren en hun zeiden je hoeft je niet druk te maken want ze zullen er echt geen rechtzaak van maken of een deurwaarder sturen dus ik betaal niet en wacht maar rustig af en wat ik krijg van hun alles bewaren