Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-05-2011 18:53:44
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

Wat kunnen we nu doen?? kunnen we onze krachten niet bundelen en hier tegen ingaan ? desnoods een tv programma inschakelen? ik ben hier echt doodziek van. ik heb onderstaande bericht naar kassa en radar gemail. wie helpt mij mee??


1 maand geleden heb ik een een proefpakketje green tea patch van het bedrijf puresentials ter waarde van 4,99 besteld. het ging hier bij om 7 plakkers, die je op je lichaam moet plakken waardoor je dan gewicht zou verliezen. maar 4 weken later krijg ik een pakket toegestuurd ( waar ik helemaal niet om heb gevraagd) met daarin 90 patches voor een kwartaal en of ik daar even 60 euro voor wil betalen. dit is helemaal niet wat ik wou. ik wilde alleen het proef pakketje uitproberen.
nu zien er talloze mensen gedupeerd door dit geintje!!! wij zitten nu allemaal vast aan een abonement en kunnen deze niet opzeggen, stopzetten of annuleren. als ik een mail stuur krijg ik een automatische mail terug. als ik bel krijg ik een cassetebandje aan de lijn. ik kan niet opzeggen wat moet ik nu doen samen met al deze andere mensen? het hele internet zit vol met mensen die klachten hebben over dit bedrijf. please help ons kassa????

ik ben bereid dit verhaal op tv te vertellen. en er samen met kassa werk van te maken! ik ben te bereiken op 0611885893. of per mail samira _1984@hotmail.com


ik hoop dat jullie ons kunnen helpen.
met vriendelijk groet,
samira bouchir.