Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-05-2011 18:09:07
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

@ diana olivka, ik ben gewoon blijven mailen heb contact gehad met juridisch loket en consuwijzer (ook klacht ingediend bij consumentenbond) en heb dit in die mails ook allemaal vermeld. gezegd dat ik wist dat ik in mijn recht stond en zij degene waren die nalatig zijn door niet te reageren en niet te bereiken zijn. heb ook gezegd dat ik aangifte zou gaan doen en ineens was mijn contract opgezegd misschien dat ik ze heb afgeschrikt. hoop dat jij er nu ook inderdaad vanaf bent!

@ frans75 bij het postkantoor zeiden ze dat het adres niet bestaat, en dat het ook geen nut had om het naar een ander vergelijkbaar adres te sturen door de postcode te veranderen, weet het verder ook niet. ze raden mij daar af om het toch te versturen omdat het waarschijnlijk niet aan zou komen.