Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-05-2011 17:33:25
Voeding & Gezondheid

Puresential onbereikbaar (?)

Diana olivka schreef op donderdag 26 mei 2011, 17:10: tina4757 ik heb je verhaal gelezen ja ik lag dan niet in het ziekenhuis hun zeiden dat ik te laat was met afmelden nu heb ik dus ook een incasso ik heb gebeld maar ik kom er niet vanaf ze hebben wel mijn abbonnement beiendigt en hebben ze net per e-mail gestuurd en ik moet toch die 86.68 betalen anders komt er een rechtzaak en hun zeiden daar kan je toch niet van winnen.
dus je komt van die betaling niet vanaf.

diana,

ik had al wel betaald om inderdaad er vanaf te zijn, maar de betaling kwam weer terug van de bank. dit is nu ook bekend bij het incasso bureau. deze vonden het ook raar dat de betaling terug gekomen was. ik ben dus betalingswillig zo als ze dat noemen, maar de betaling wil maar niet lukken.