Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

clijnmarijne
clijnmarijne - 09-06-2011 10:13:29
Voeding & Gezondheid

Bewaren van kaas

[quote=brigden schreef op woensdag 8 jun 2011, 23:29]ltmvz,

ik schreef dat ik óók problemen had met kaas net zoals ts en ik de firma had gecontacteerd en stomverbaasd was over het advies, wat wél werkt. een echt "kort lontje" van u: een revolutie in kaasbewaarland. het forum is er voor antwoorden of vragen, afkatten doen we al genoeg tegenwoordig in nederland. had immers, net als de meesten, ook kaas in de koelkast.

clijnmarijne, absoluut waar: de geraspte kaas was, zelfs ongeopend al beschimmeld; zelfs met een datum van 3 maanden daarna. wist niet dat je kaas in kunt vriezen. hoe bedoel je met losjes? of kleine beetjes in aparte zakjes?

goeiemorgen bridgen,
blokker heeft van die vrij kleine (ik denk 250 gr.) vierkante witte doosjes met blauwe dekseltjes, invriesdoosjes. daar schud ik zo'n zakje geraspte kaas losjes in tot halverwege zodat de kaas het deksel niet raakt. als ik het nodig heb,
pak ik het uit de vriezer, schud er flink mee zodat het niet zit aangekoekt of geplet en strooibaar is. smelt meteen op warme gerechten. ik vond het ook goed van mezelf! dat kun je wel eens hebben..
groeten,
clijnmarijne