Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 19-06-2011 19:22:59
Voeding & Gezondheid

Bewaren van kaas

[quote=nbw schreef op vrijdag 10 jun 2011, 01:41]officieel hoort kaas niet in de koelkast. het is een levend product gemaakt mbv bacterien en/of schimmels. bewaar hetzelf ook ik de koelkast en ligt het een tijdje dan begint het hier en daar ietwat wit te worden . wacht je nog langer dan ontstaan ook in de koelkast bruin/groen plekken op de kaas. terwijl het nog prima eetbaar is. echte koekazen maken we met de inhoud van klavermagen.

zou zeggen condens ie niet zo belangrijk. weet wat je koopt en waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. kaas is heel lekker en het leeft ook in de koelkast.



bruin/groene kleur op de kaas! en toch nog eetbaar? nee, dank u wel. dan liever de franse geaderde kaas; weet ik zeker (als het vers is) dat dit echte schimmels zijn die erin horen. die franse kaasjes bewaar ik trouwens nooit lang.