Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-06-2011 16:01:32
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Lees ook dit even, het gaat wel over frituurpannen, maar er wordt ook iets
geschreven over frituurolie: http://www.test-aankoop.be/huishoudtoestellen/frituurpannen-s420083.htm">klik hier,
overigens ben ik overgestapt van vloeib.frituurvet (van aldi) naar zonnebloem-
olie (van aldi) omdat ik het vl. vet na een paar keer frituren vond gaan ruiken.
doe wel na twee of drie keer frituren olie eruit halen als het is afgekoeld en zeven.
maximaal doe ik 6 keer frituren in de olie en gooi het dan weg i.v.m. degeneratie.
nadeel bij vl. vet is dat je het eerst flink af moet laten koelen voordat je het zeeft
en dan is het al wat gestolt of dikker geworden wat het zeven moeilijker maakt.
maar voor de rest natuurlijk ieder zijn eigen smaak en bevindingen.
m.vr.gr.