Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-06-2011 16:10:21
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Mediumvillage.

het geheel is afhankelijk van wat je frituurt, alleen patat of van alles door elkaar.
als je kibbeling, patat,frikandellen,loempia's,kroketten etc. in hetzelfde vet fituurt neemt het de geur en smaak van de voorgaande gerechten aan. muf dus...
ieder produkt laat zijn sporen na, overal komt vocht en vet uit en dat blijft in het vet achter.
in dat vocht/vet zitten gewoon geur en smaakstoffen.
of heel regelmatig verversen of voor ieder product een aparte frituurpan.
een oude truc is in de hete frituur een bruine boterham te frituren om de smaak te neutraliseren.

ex-haagsche harrie