Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 12:49:20
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Ik gebruik alleen diamant, en het vet houd je schoon door te zeven, in een kan met een tuitje gieten waar je een zeef met keukenpapier in hebt gehangen, dit duurt even maar dan houd je je vet ook schoon!
ik heb een poosje zonnebloemolie geprobeerd maar ik vind toch dat dit snel gaat ruiken , eigenlijk zou het beter zijn om één frituur te hebben voor friet en één voor snacks, en natuurlijk bak je vis en visproducten in nieuw vet dat je daarna weggooit.
op google zijn de regels voor de lekkerste snack bakken vast te vinden