Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 12:54:55
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Ik geef harrie gelijk: niet alles door elkaar bakken. ik bak alleen patat en kroketten en dat gaat wat mij betreft goed samen.
tegen de tijd dat de olie moet worden ververst bak ik wel eens garnalen en vis in de frituur maar dat is normaliter af te raden.

arachideolie wordt veel in aziƫ gebruikt en is een heel goede keuze.
zelf gebruik ik afwisselend diamant (met of zonder bijgevoegde olijfolie), perfect(deka enz) en remia. de eerste twee hebben mijn voorkeur omdat er geen enkele bijsmaak is. ik heb uiteraard niet alle producten die op de markt worden gezet getest en lidl en aldi zullen ook wel goed zijn maar ik ga niet overschakelen als ik goed zit.