Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 13:19:36
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Marinepik schreef op vrijdag 24 jun 2011, 13:19: skyjack schreef op woensdag 22 jun 2011, 16:09: ik frituur altijd in doodgewone zonnebloemolie, huismerk supermarkt. kost geen drol en ik vind met name de patat er altijd erg lekker kanpperig uitkomen. ook de geur vind ik prima te doen. gaat overigens vrij lang mee vind ik, ligt er natuurlijk wel aan wat je precies frtituurt. veel gepaneerde dingen vervuilen je frituur erg snel, maar als je het bij patat of frikandellen houdt dan doe je er erg lang mee

en als klap op de vuurpijl kun je de afgewerkte (gebruikte) zonnebloemolie in de tank van jouw auto gooien. rijd prima!!

of verkopen aan klm ;-)!